Plesni tečaj - Priprava na valeto


PLES je nekaj čudovitega - prijetna družba, glasba, gibanje, harmonija, lepota, plemenitost... Ples je jezik, ki ga razumejo po vsem svetu in je najlepši način sporazumevanja med ljudmi. Nobene zadrege ni, če ga še ne obvladamo. Najlažje in najprijetnejše se ga je učiti v »DOBRI PLESNI ŠOLI«.

Skozi leta smo si pridobili izkušnje in si ustvarili reference, na katere smo ponosni. Smo ena izmed le 8-ih plesnih šol v Sloveniji z nazivom »DOBRA PLESNA ŠOLA«. Podeljuje ga Sekcija plesnih šol Slovenije pri Gospodarski zbornici Slovenije in zagotavlja zajamčeno visoko kakovostno strokovno in poslovno storitev.

Valetne prireditve predstavljajo posebno prelomnico tako za osnovnošolce kot za vas, pedagoge, saj se poslovite od otrok, ki ste jih spremljali več let skozi njihovo življenje, jim bili opora, vodilo in učitelji. Marsikdaj tudi drugi starši in drugi dom…

Priprava na ta svečani večer je za devetošolce ena izmed zadnjih priložnosti, da se v družbi sošolcev in prijateljev naučijo plesati. Zato si v BOLERU prizadevamo VSEM devetošolcem pod ugodnimi pogoji omogočiti pripravo na slavnostni zaključek osnovne šole.


  • Naš več kot 20 članski Bolero strokovni team sestavljajo izkušene in simpatične plesne pedagoginje in pedagogi z dolgoletnim plesnim stažem in izkušnjami na področju dela z vsemi generacijami.
  • Na plesnih vajah se naučimo zaplesati atraktivne latinskoameriške, standardne in moderne plese.
  • Poleg 6 rednih plesnih vaj izvedemo brezplačno še: : ponavljalno vajo, generalko na dan valete v prostoru, kjer bo valeta potekala, na prireditvi vodimo plesni del.
  • Poučujemo lahko tudi na vaši šoli, tako da skušamo ugoditi vašim željam in urniku.

Cenik

devetošolec
  • Plesni tečaj
40,00 EUR

* Obiskovanje tečajev omogočimo socialno šibkejšim učencem (popusti, gratis tečaj).

Darilo za starše in devetošolce

Prijava

V kolikor ste prejeli prijavne podatke se lahko vpišete tu.

Prijava v moj profil